Spor

TS Rapid Wien şifresiz kanalda mı, Avrupa Ligi maçları A Spor mu, ücretsiz mi?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien ile karşılaşacak. Papara Park'ta oynanacak mücadelede bordo-mavililer, play-off'lara kalmak için avantajlı bir skor arayacak. Peki, TS Rapid Wien şifresiz kanalda mı, Avrupa Ligi maçları A Spor mu, ücretsiz mi?

Abone Ol

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam sahasında Avusturya ekiplerinden Rapid Wien ile karşılaşacak. Bordo-mavililer, play-off'lara kalmak için sahasında galibiyet arayacak. Peki, Trabzonspor-Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Maçın Tarihi ve Saati Ne Zaman?

Trabzonspor, Rapid Wien ile UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda bu akşam karşılaşacak. Papara Park'ta oynanacak olan mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Trabzonspor-Rapid Wien maçı A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek, yardımcıları ise Silver Koiv ve Sten Klaasen olacak.

Trabzonspor'un Muhtemel 11'i Kimler?

Trabzonspor'un sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'i: Uğurcan Çakır, Malheiro, Savic, Denswil, Eren, Mendy, Cihan, Ozan, Visca, Trezeguet, Draguş.

Rapid Wien'in Muhtemel 11'i Kimlerden Oluşuyor?

Rapid Wien'in muhtemel 11'i: Hedl, Oswald, Hofmann, Raux Yao, Auer, Sangare, Grgic, Seidl, Burgstaller, Jansson, Beljo.

Trabzonspor, Rapid Wien karşısında ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor. Bordo-mavililer, evinde alacağı iyi bir sonuçla deplasmana avantajlı gitmek istiyor.

👉TRABZONSPOR - RAPID WIEN MAÇI CANLI İZLE👈

Yeni Transferler Kadroda Yer Alacak Mı?

Trabzonspor'un yeni transferleri Okay Yokuşlu ve Stefan Savic, Rapid Wien maçı kadrosunda yer alabilecek. Takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkma yolunda kritik bir mücadeleye çıkacak. Taraftar desteği ile Rapid Wien karşısında avantajlı bir skor elde etmeyi hedefleyen bordo-mavililer, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.