Spor

TRT1 EUROSPORT 9 CANLI İZLE Türkiye İtalya yarı final nereden şifresiz kesintisiz izlenir! Türkiye İtalya canlı izleme

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda A Milli Kadın Voleybol Takımımız, yarı finalde İtalya ile karşı karşıya geliyor. "TRT1 EUROSPORT 9 CANLI İZLE Türkiye İtalya yarı final nereden şifresiz kesintisiz izlenir! Türkiye İtalya canlı izleme" soruları kullanıcılar arama motorlarında aratıyor. Peki, Türkiye İtalya maçı nereden şifresiz izlenir, hangi kanallar naklen veriyor?

Abone Ol

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımımız, yarı finalde İtalya ile karşılaşıyor. TSİ 21.00'de başlayacak olan bu heyecan dolu karşılaşma TRT 1'den canlı yayınlanacak. Maçın tüm detaylarını ve gelişmelerini haberimizde bulabilirsiniz.

TRT 1 canlı izle! Paris 2024 Olimpiyatları’nda kadınlar yarı finalinde Türkiye ile İtalya karşı karşıya geliyor. Türkiye-İtalya maçı nereden, hangi kanaldan izlenir merak konusu. Peki, Türkiye-İtalya maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Türkiye-İtalya maçı canlı izleme linki!

TRT 1 CANLI İZLE! (LİNK)

Türkiye-İtalya Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Türkiye-İtalya maçı 08 Ağustos Perşembe günü saat 21:00'de başlayacak.

Hangi Kanaldan İzlenir?

Türkiye-İtalya yarı final maçı TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Maç Şifresiz Mi?

Evet, Türkiye-İtalya maçı TRT 1 üzerinden şifresiz olarak izlenebilecek.

TÜRKİYE-İTALYA MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TRT 1 Canlı Maç İzleme Frekans ve Platform Bilgileri

TRT 1: Digiturk 23, D Smart 26, Kablo TV 22, Tivibu 22, Turkcell TV+ 21, Fil Box 20, Vodafone TV 21 numaralı kanallar ve Türksat uydusu üzerinden şifresiz olarak izlenebilir.

Eurosport 9 Canlı Maç İzleme Frekans ve Platform Bilgileri

Eurosport 9: BluTV Web üzerinden şifreli olarak izlenebilir.

Türkiye-İtalya Maçı Canlı İzleme Linki

TRT 1 canlı izleme linki ile maç anında voleybolseverler mücadeleyi takip edebilirler.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yarı finale çıkarak büyük bir başarı elde etti. İtalya’ya karşı grup maçında 3-0 kaybeden millilerimiz, bu sefer rövanşı almak için sahada olacak.

Hangi Kanallarda İzlenebilir?

TRT 1: Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz.

Eurosport 9: BluTV Web üzerinden şifreli.

Daniele Santarelli Madalya İle Dönmek İstiyor mu?

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Çin'i 3-2 yenerek yarı finale yükseldikleri maç sonrası, "Türkiye’ye madalyayla dönmek istiyorum" dedi. Santarelli, Türk halkı için özel bir şey yapmak istediklerini belirterek, bu yolda daha iyi oynamak istediklerini ifade etti.

Dünya Voleybol Sıralamasında Türkiye Kaçıncı Sırada?

Güncel dünya voleybol sıralamasında Türkiye, 367.98 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Listenin ilk iki sırasında İtalya ve Brezilya bulunuyor.

İtalya'nın Yorumları Neler?

İtalya'nın pasörü Orro, çeyrek finallerde yaşadıkları gerginliği yendiklerini ve yarı finalde Türkiye ile zorlu bir mücadele beklediklerini belirtti. Orro, "Çok heyecanlıyım, çeyrek finalin bu lanetini yendik" dedi.

Anna Danesi Türkiye Hakkında Ne Düşünüyor?

İtalya'nın yıldız oyuncusu Anna Danesi, Türkiye'nin yarı finale yükselmesinin tesadüf olmadığını ve kendilerini en iyi şekilde ifade edeceklerini söyledi. Danesi, "Yarı finalde grupta karşılaştığımız Türkiye ile karşılaşmayacağız, onların da yarı finale yükselmesinin bir sebebi olmalı" ifadelerini kullandı.