Spor

Trabzonspor kampında dikkat çeken isim Salih Malkoçoğlu

Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan’da sürdüren Trabzonspor’da Salih Malkoçoğlu, performansıyla dikkat çekiyor.

Abone Ol

Szeged Csanad ile oynanan hazırlık maçında 2-1 galip gelen Trabzonspor'da, oyuna sonradan dahil olan Salih Malkoçoğlu performansıyla öne çıktı.

Sağ bekte görev alan 19 yaşındaki oyuncu için teknik direktör Abdullah Avcı, "Salih, 19 yaş altı takımının kaptanı ve büyük beklentilerimiz olan bir oyuncu. Fiziksel ve taktiksel olarak bazı eksiklikleri var ve bunları en iyi şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Birkaç farklı mevkide oynayabilen kullanışlı bir oyuncu. Asıl pozisyonu merkez orta saha, ancak stoper olarak da görev alabiliyor ve bugün sağ bekte oynadı. Sorumluluk aldı, bindirmeler yaptı ve bu beni çok mutlu etti. Trabzonspor camiasının genetiğinde, altyapıdan gelen çok sayıda futbolcunun A takıma yükselmesi var. Bunu gerçekleştirebilirsek ve üzerine bir şeyler koyabilirsek ne mutlu." ifadelerini kullandı.

Geçen sezonu U19 Takımı'nda geçiren Salih, Türkiye şampiyonu olan takımın en önemli oyuncularından biriydi. 2005 doğumlu futbolcu, Trabzonspor formasıyla ilk resmi maçına 6 Haziran 2023'te Başakşehir FK karşısında Abdullah Avcı yönetiminde çıkmıştı.