Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı. 61 yaşındaki deneyimli çalıştırıcının, ayrılık sürecinde herhangi bir tazminat talep etmediği ve alacaklarının yarısından feragat ettiği öğrenildi.

Yarısından feragat etti

İkinci kez Trabzonspor'un başına geçen ve bu dönemde 1 Süper Lig ile 2 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Abdullah Avcı, kulüpten ayrılırken fedakar bir tutum sergiledi. Tecrübeli teknik adamın, sözleşmesindeki haklarından vazgeçerek kulübün mali yükünü hafiflettiği belirtildi. Avcı, ilk dönemindeki ayrılığında da benzer bir şekilde tazminat almadan ve yüklü alacaklarından vazgeçerek görevinden ayrılmıştı.

Sözleşmesi 2025'te sona erecekti

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2024-2025 sezonu sonunda bitecekti. Ancak taraflar arasındaki anlaşma karşılıklı olarak sonlandırıldı ve Avcı, bordo-mavili camiadan bir kez daha centilmence ayrıldı.

TFF Başkanı'ndan Erdoğan'a 'Dünya Lideri' yazılı forma TFF Başkanı'ndan Erdoğan'a 'Dünya Lideri' yazılı forma

"Kimseyle anlaşmadık"

Trabzonspor Yönetim Kurulu, yeni teknik direktör konusunda henüz bir anlaşmaya varılmadığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında İkas Eyüpspor ile oynayacağımız müsabakanın ardından, yönetim kurulumuz bir araya gelerek teknik direktör adaylarını kapsamlı bir şekilde değerlendirecektir." ifadeleri kullanıldı.

Editör: Ömer Göyce