Trabzonspor'un Belçikalı sağ beki Thomas Meunier, milli takım kampında olaylı Fenerbahçe maçı ile ilgili ülkesinin gazetelerine demeç verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan imza sayısıyla ilgili açıklama: Türkiye Futbol Federasyonu’ndan imza sayısıyla ilgili açıklama:

Deneyimli oyuncu, "Anladığım kadarıyla Trabzonspor, şike yüzünden 2-3 şampiyonluğunu Fenerbahçe'ye kaptırmış. İki kulüp arasında bir nefret var" dedi.

Olay1 (1)

Meunier sahaya yağan yabancı madde ve taraftarın sahaya girmesiyle ilgili ise "Şişeler, bozuk paralar, çakmaklar, cıvatalar, hatta restoranda kullanılan bir tepsi. Her seferinde birine bir şeyler isabet ediyordu. Bıçaklı bir adam da vardı. Dürüst olmak gerekirse, Fenerbahçeli oyuncular daha fazla taraftar olmadığı için şanslıydı" itirafında bulundu.

Olay2 (1)

Trabzonsporlu futbolcu,  "Hakem her 5 dakikada bir oyunu durdurmak zorunda kaldı. Belki de 10 kez. Taraftar sorunları yüzünden. Belçika'da bu mümkün değil. Burada ikinci kez oluyor" dedi.

Olay3 (1)

Meunier ayrıca, "Ceza bekliyoruz. Bizim için zor olacak. Normalde Fenerbahçe'nin oyuncuları da ceza alacak. Okudum. Bekleyip görmemiz gerekecek" diyerek sözlerini tamamladı.