Trabzon'da İl genelinde yapılacak olan planlı yatırım ve bakım çalışması kapsamında bazı ilçelerde elektrik kesintisi olacak. Peki hangi mahallelerde olacak ve saat kaçta bu kesintiler olacak?


Trabzon’da bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşanacak. Bu konuyla alakalı internet sitesinden duyuru yapıldı. Trabzon’daki vatandaşlara karşı uyarılarda bulunuldu. Yapılan uyarılarda kesintilerden etkilenecek olan ilçelerdeki vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı.

Trabzon’un Ortahisar, Akçaabat, Yomra, Sürmene ve Of ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Peki kesintiler hangi mahallelerde saat kaçta başlayacak?

TRABZON ORTAHİSAR ELEKTRİK KESİNTİSİ
Trabzon Ortahisar ilçesinde saat 09.00-16.00 arasında Gürbulak, Yeşilhisar, Çilekli ve 1 Nolu Bostancı Mahallelerinde elektrik kesintileri yaşanacak.

Beylikdüzün'de zincirleme kaza Beylikdüzün'de zincirleme kaza

TRABZON AKÇAABAT ELEKTRİK KESİNTİSİ
Trabzon Akçaabat ilçesinde saat 09.00-16.00 arasında Dörtyol, Akpınar ve Cevizlik Mahallerinde elektrik kesintileri yaşanacak.

TRABZON YOMRA ELEKTRİK KESİNTİSİ
Trabzon'un Yomra ilçesinde saat 09.00-15.00 arasında Özdil, Kıratlı, Gülyurdu, Ocak, Taşdelen ve Kayabaşı Mahallelerinde elektrik kesintileri yaşanacak.

TRABZON SÜRMENE ELEKTRİK KESİNTİSİ
Trabzon'un Sürmene ilçesinde saat 09.00-13.00 arasında Çavuşlu, Petekli, Yukarıçavuşlu ve Zeytinli Mahallelerinde elektrik kesintileri yaşanacak.

TRABZON OF ELEKTRİK KESİNTİSİ
Trabzon'un Of ilçesinde saat 09.00-16.00 arasında Cumhuriyet, Yeni, Yukarıkışlıcak, Kaban ve Çukurova Mahallelerinde elektrik kesintileri yaşanacak.