Paris 2024'te altın madalya! İbrahim Bölükbaşı paralimpik şampiyonu... Paris 2024'te altın madalya! İbrahim Bölükbaşı paralimpik şampiyonu...

34 yaşındaki Alman oyuncu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"17 Temmuz 2014, Real Madrid'e transferimin duyurulduğu ve hayatımın değiştiği gündü. Hem futbolcu olarak hem de insan olarak büyük bir değişim yaşadım. Dünyanın en büyük kulübüyle yeni bir döneme başlamıştım. Geçen 10 yılın ardından, bu dönem sona eriyor. Bu inanılmaz başarılı dönemi asla unutmayacağım. Tüm kalbiyle beni kucaklayan ve bana inanan herkese teşekkür ederim. Özellikle de size sevgili Madridista'lar. Bu karar aynı zamanda EURO 2024'ten sonra futbolu bırakacağım anlamına geliyor. Her zaman söyledim, Real Madrid benim son kulübüm olacak. Mutlu ve gururluyum. Hedefim kariyerimi performansımın en yüksek olduğu dönemde sona erdirmekti. Şu andan itibaren tek hedef var, 15. Şampiyonlar Ligi. Hala Madrid y Nada Mas!"

2014 yılında Bayern Münih'ten Real Madrid'e transfer olan ve on yıldır Eflatun-beyazlı ekipte forma giyen başarılı oyuncu, EURO 2024'ten sonra kariyerini noktalayacak.