Magazin

Tom Cruise'un yeni sevgilisi şaşırttı!

Hollywood'un usta isimlerinden Tom Cruise'un, yeni aşkı gündeme bomba gibi düştü.

Abone Ol

Paris Olimpiyatları'nın kapanış töreni için özel bir gösteri hazırlayan Tom Cruise, uzun süredir özel hayatını gözlerden uzak bir şekilde yaşamayı tercih ediyordu. 

Fakat usta aktör hakkındaki yeni aşk iddiası gündeme bomba gibi düştü.  62 yaşındaki aktörün, 25 yaşındaki İspanyol şarkıcı Victoria Canal ile yeni bir aşka başladığı iddia edildi.

Glastonbury'de tanıştılar!

Glastonbury Festivali'nde tanışan ve kısa sürede arkadaş olan ikilinin birlikteliği sosyal medyada gündem oldu. Canal, festivalde Cruise ile verdiği bu pozu takipçileriyle paylaşmıştı.

Tom Cruıse ile çıkmıyorum!

Tüm bu iddiaların ardından Victoria Canal sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan genç şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklar, bu tam anlamıyla çılgınca, ama görünüşe göre magazinciler Tom Cruise ile çıktığımı düşünüyor. Hadi bunu durduralım. Sizi üzdüğüm için üzgünüm ama sevimli bir insan ve sanatçı olsa da Cruise ile çıkmıyorum. Hayatımda bunu yüksek sesle açıklamak zorunda kalacağımı hiç düşünmemiştim. Eğer beni yazacaksanız  daha iyi bir resim kullanın. İlk kez İspanyol-Amerikalı şarkıcı Victoria Canal'ım ve adı anılmayan tek kollu piyanist değilim. Bir yerlerde her zaman bir kazanç vardır, teşekkürler Tom." Victoria Canal, sözlerine "Tüm ciddiyetimle söylüyorum çocuklar, Tom (Cruise) saygılı ve cesaretlendirici bir insan ve akıl hocasından başka bir şey olmadı. Tıpkı Chris Martin, babam, müzik öğretmenlerim ve hayattan çok şey öğrenmiş diğer bilge insanlar gibi. Ve yine, benden çok farklı olan her türlü insanla arkadaşım. Hayatın size bu öğretmenleri getirmesine açıksanız çok şey öğrenirsiniz. Eğer bilmiyorsanız, Victoria, Chris'in çırağı! Tamam, son olarak bu fırsatı değerlendirip turneye çıktığımı ve 2 yeni şarkım olduğunu söyleyeceğim. Eğer burada yeniyseniz, keyfini çıkarın" diye devam etti.