THY personel alımı yapıyor. Her yıl büyümeye devam eden ve farklı kent merkezlerine yeni hatlar açan Türk Hava Yolları (THY), 2024 yılında çeşitli mesleklerde toplam 8 bin kişiyi istihdam edecek. Peki, THY personel alımı ne zaman? THY personel alımı boy sınırı var mı? THY personel alımı başvuru şartları neler? İşte, THY personel alımı kadro dağılımı...

MHP’li Özdemir'den Pınarbaşı seçimleri açıklaması MHP’li Özdemir'den Pınarbaşı seçimleri açıklaması

Türk Hava Yolları (THY) iş başvurusu için yeni iş ilanı yayınlamaya hazırlanıyor. THY bünyesine 8 bin personel alımı yapılacak. 8 bin personel alımının 600'ü pilotlar için olacak. Konuya ilişkin THY Yönetim Kurumu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, seferlerin 11 ülkeye odaklanacağını söyledi.

Thy Boeing 737 Max 9-1

THY PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

THY, 8 bin personel alımına 2024 Nisan ayında başlayacak. Önceki alımlarla ilgili süreç devam ederken, kabin memuru olmak isteyenler için ise 2024 Nisan ayında ilana çıkılacak. Başvuruların online olarak alınacak.

Thy Samimi Haber

THY PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yurt'ta yer alan habere göre, THY kabin memuru personel alımı için boy sınırı en az 160 cm, en çok ise 180 cm olacak. Aynı zamanda başvuracak adaylarda iyi derece İngilizce bilgisi aranacak. İkinci yabancı dilin de tercih nedeni olacak.