Spor

Thomas Meunier kimdir, aslen nereli, mevkii ne, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

homas Meunier kimdir, aslen nereli, mevkii ne, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı sorusuna yanıt arayanlar için, Belçikalı millî futbolcunun kariyerine dair tüm detaylar haberde.

Abone Ol

Thomas Meunier Kimdir?

Thomas Meunier kimdir, sorusu futbolseverler arasında merak konusu. 12 Eylül 1991 tarihinde Belçika'nın Sainte-Ode şehrinde dünyaya gelen Meunier, sağ bek pozisyonunda görev yapan bir futbolcudur. Futbol kariyerine 2009 yılında Belçika'nın Virton kulübünde başlayan Meunier, gösterdiği performansla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmiştir.

Thomas Meunier Aslen Nereli?

Thomas Meunier aslen nereli, diye sorulduğunda, Belçika'nın Sainte-Ode şehrinde doğduğunu söylemek yeterli olacaktır. Belçikalı milli futbolcu, futbol kariyerine doğduğu ülke olan Belçika'da başlamış ve burada futbol yeteneklerini geliştirmiştir.

Thomas Meunier Hangi Takımlarda Oynadı?

Thomas Meunier hangi takımlarda oynadı, futbol kariyerinin en merak edilen konularından biridir. Meunier, kariyerine Virton kulübünde başladıktan sonra, sırasıyla Club Brugge, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund ve Trabzonspor gibi büyük kulüplerde forma giymiştir. Şu anda ise Ligue 1 takımlarından Lille'de oynamaktadır.

Thomas Meunier Kaç Yaşında?

Thomas Meunier kaç yaşında sorusu, futbolseverlerin sıkça araştırdığı bir diğer konudur. 12 Eylül 1991 doğumlu olan Meunier, 2024 yılı itibarıyla 32 yaşındadır. Genç yaşına rağmen, Meunier, futbol kariyerinde önemli başarılara imza atmış ve birçok prestijli kulüpte forma giymiştir.

Thomas Meunier Mevki ve Futbol Kariyeri

Thomas Meunier mevki olarak sağ bek pozisyonunda görev yapmaktadır. Uzun boyu ve etkili sağ ayağıyla dikkat çeken Meunier, özellikle defansif özellikleri ve hücuma katkılarıyla tanınmaktadır. Profesyonel kariyerinde birçok büyük kulüpte forma giymiştir.