Spor

TFF'den play-off kararı! Maçlar ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Avrupa'da ülkemizi temsil eden Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in Süper Lig'in 3. haftasında oynayacakları maçların ertelendiğini açıkladı.

Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Avrupa kupalarında play-off turunda mücadele eden takımların Süper Lig'deki maçlarının ertelendiğini duyurdu. TFF’den yapılan açıklamada, “Bu sezon Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eden Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu; Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu; Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi grup aşaması; Trabzonspor ve RAMS Başakşehir FK ise UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda mücadele ediyor.

Play-off turu, Avrupa kupalarına grup aşamasında katılmadan önceki son adım olması nedeniyle, özellikle ülke puanı açısından kritik öneme sahip. Bu doğrultuda, Avrupa'da play-off maçları oynayacak olan kulüplerimizle yapılan değerlendirmeler sonucunda, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması planlanan Galatasaray - Gaziantep FK, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK karşılaşmaları federasyonumuz tarafından ertelenmiştir. UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçına çıkacak olan Beşiktaş ise fikstür gereği bu haftayı bay geçecektir.

Ertelenen Galatasaray - Gaziantep FK maçı 24, 25 veya 26 Eylül tarihlerinden birinde, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK maçları ise 17, 18 ya da 19 Eylül tarihlerinde oynanacaktır. Kesin tarih federasyonumuz tarafından ilerleyen günlerde duyurulacaktır.

Avrupa’da mücadele eden temsilcilerimize başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı.