Bariyerleri aşarak karşı yöne geçen bir kamyon, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) çalışma yapan ekip aracına çarptı. Kaza sonucunda iki sürücü yaralandı.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Kadınlar erkeklerden 5,3 yıl daha uzun yaşıyor Kadınlar erkeklerden 5,3 yıl daha uzun yaşıyor

Kaza, TEM Otoyolu Çatalca gişeler mevkisinde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul yönünde seyreden ve ip yüklü olan 41 LL 866 plakalı kamyon, henüz belirlenemeyen bir nedenle bariyerleri aşıp karşı yöne geçti. Kamyon, burada Edirne yönünde çalışma yapan Karayolları Genel Müdürlüğü ekip aracına çarptı.

Yaralıların Durumu

Çarpışma sonucunda kamyon sürücüsü hafif yaralandı, ekip aracının sürücüsü ise araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçta sıkışan sürücü yaralı olarak çıkarıldı. Her iki yaralı, sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Trafikte Yoğunluk

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun her iki yönünde de trafik yoğunluğu oluştu. Uzun kuyrukların meydana geldiği yolda trafik akışı tek şeritten sağlanıyor. Kazanın etkileri nedeniyle sürücülerden alternatif güzergahları kullanmaları ve trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

Yetkililerin Açıklaması

Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Henüz kazanın nedenine ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, yolun en kısa sürede trafiğe tamamen açılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Editör: Elif Erbay