Asayiş

Tekirdağ'ın 3 ilçesinde uyuşturucu operasyonu yapıldı!

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuya karşı yürütülen mücadele kapsamında çeşitli operasyonlar düzenlendi. Yapılan çalışmalar sonucunda Tekirdağ’ın Çorlu, Çerkezköy ve Şarköy ilçelerinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Abone Ol

Çorlu'nun Şeyhsinan Mahallesi'nde M.Y. isimli şahsın üzerinde ve evinde yapılan aramada, 24,5 gram satışa hazır halde paketlenmiş kokain, 6,2 gram kokain, 1 hassas terazi bulundu.

Öte yandan, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında icra edilen 'Huzurlu Sokaklar Uygulaması' sırasında Kızılpınar Mahallesi'nde bir araç durdurularak sürücü M.S.K.’nin üzerinde yaklaşık 2 gram esrar yakalandı. Ayrıca, araç sahibine trafik kontrollerinde 38 bin 832 lira idari para cezası uygulandı. Çerkezköy’de başka bir operasyon ise Atatürk Mahallesi'nde Çerkezköy JASAT ve Tekirdağ İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından düzenlendi ve D.Ç. isimli şahsın üzerinde 8 gram eroin ele geçirildi.

Son olarak Şarköy İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından İğdebağları Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda da, C.G. ve O.Ö. isimli şahısların üst aramasında kubar esrar olduğu değerlendirilen bir miktar madde çıktı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuya karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü belirterek, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.