Asayiş

Tekirdağ'da yedi ayrı uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon düzenlenerek çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Abone Ol

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon düzenlenerek çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ele geçiren materyallerin arasında uyuşturucu madde dışında folyo, para gibi şeyler de yer alıyor. Bu operasyonlar kapsamındaki şüpheliler hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Tekirdağ'da son 7 operasyonda ele geçirilen uyuşturucu miktarları ve operasyonların ayrıntıları da paylaşıldı.

  • Çerkezköy Kızılpınar Atatürk Mahallesi'nde D.Ç. isimli şahsın üzerinde arama yapıldı. Arama sonucu 8 gram eroin ve 2 adet folyo (kullanma aparatı) ele geçirildi.

  • Çorlu Türkgücü Mahallesi Beşkavaklar mevkisinde, Çorlu 4 Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından durdurulan bir araçta arama sonuç verdi. Sürücü S.K. ve yolcu olarak bulunan Y.Ç. ile E.Ş.'nin üzerinde 126 adet ekstazi hap, 2 gram esrar ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 535 TL para bulundu.

  • Ergene Velimeşe Mahallesi'nde gerçekleştirilen yol emniyet ve kontrol faaliyetinde, E.A. isimli şahsın aracında 13 gram metamfetamin yakalandı.

  • Marmaraereğlisi Cedit Ali Paşa Mahallesi'nde S.D. isimli şahsın üzerinden 2 gram metamfetamin çıktı.

  • Kapaklı Karaağaç Mahallesi'nde yapılan aramada, E.A., M.T., ve Y.Y. isimli şahısların üzerinde 5 gram kenevir ele geçirildi.

  • Çorlu Yenice Mahallesi'nde yapılan yol emniyet ve kontrol faaliyetinde, Ü.Ç. isimli şahsın üzerinde 112 adet Lyrica 300 mg sentetik ecza hapı bulundu.