Magazin

Taylor Swift sevgilisi Travis Kelce ile günlük harcamaları dudak uçuklattı

Milyarderler listesine giren başarılı şarkıcı Taylor Swift'in günlük harcadığı rakamlar, dudak uçuklattı. Servetine servet katıp dünyaca ünlü milyarderlerin arasına girebilmeyi başaran Swift, sevgilisiyle beraber milyonlar harcıyor.

Abone Ol

1,1 milyar dolarlık net servetiyle Forbes Dünya Milyarderleri listesine giren başarışı şarkıcı Taylor Swift, hem kariyeri hem de aşk hayatında mutluluğu yakalayabilmiş isimlerden.


Amerikan futbolu oyuncusu Travis Kelce ile bir süredir birlikte olan ünlü şarkıcı, yaptıkları harcamalarla da dikkatleri üzerine çekiyor.


Dünyaca ünlü pop yıldızı Taylor Swift ve sevgilisi Travis Kelce'nin sürdürdükleri lüks hayatları için özel jetlere, çok sayıda korumaya ve otellere günlük yaklaşık 3,3 milyon TL harcama yaptıkları öğrenildi.

Bilgilere göre "Taylor ve Travis uluslararası seyahat tutkunları haline geldiler ve aşırı harcamaları ölçülemeyecek düzeyde. Birden fazla koruma, özel jetler, lüks otel odaları ve romantik jestler muhtemelen onları dünyanın en aşırı harcama yapan çifti yapıyor. Oldukça fazla." dedi.