Singapur'un, ünlü pop yıldızına konser başına 3 milyon dolar ödediği iddiaları, bölgedeki ülkeler arasında gerilime sebep oldu.

Rusya’da Tu-22M3 bombardıman uçağı düştü Rusya’da Tu-22M3 bombardıman uçağı düştü

Singapur'un bu hamlesi, özellikle Tayland ve Filipinler'den gelen tepkilerle karşılandı. 

Filipinli milletvekili Joey Salceda, Singapur'un Taylor Swift ile yaptığı anlaşmanın, bölgesel güçlerle birlikte çalışması amaçlanan bir hükümetin ihaneti olduğunu ifade etti. 

Taylor Swift Pozları

ZEKİCE!

Tayland Başbakanı Srettha Thavisin ise Singapur'un hamlesini "zekice" olarak nitelendirirken, Swift'in neden Tayland'ı seçmediğini merak ettiğini belirtti.

Singapur Turizm ve Kültür Bakanlığı, yıldız şarkıcıya ödenen miktarı açıklamadı ancak Swift'in dünya çapındaki konserlerinin ekonomik faydalara yol açtığını vurguladı. Yerel basında çıkan haberlerde ise Taylor Swift'in Singapur konserlerinin ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağı belirtildi.

BİLETLER 40 BİN DOLARI BULDU!

05-Taylor-Swift-The-Eras-Tour-opening-night-billboard-1548

Wall Street Journal'ın haberine göre, 2-3-4 ve 7-8-9 Mart tarihlerinde düzenlenecek konserler için en az 300 bin bilet satıldı. Singapur'daki 5 yıldızlı Marina Bay Sands otelinin konsere özel VIP paketlerinin fiyatlarıysa yaklaşık 40 bin dolar. Son dakika biletleriyse konser başına 300 dolar ila 8 bin dolar civarında.

Taylor Swift'in Asya'daki bir önceki durağı Japonya olmuştu. Swift, başkent Tokyo'da 7-10 Şubat tarihlerinde 4 konser vermişti.