Spor

Taraftarium24 TS Rapid Wien maçı canlı izle, Şifresiz EXXEN Trabzon Rapid Wien canlı izle linki

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien ile karşılaşıyor. Maçta bordo-mavililer, avantajlı bir skor hedefliyor. Peki, Taraftarium24 TS Rapid Wien maçı canlı izle, Şifresiz EXXEN Trabzon Rapid Wien canlı izle linki var mı?

Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Trabzonspor, Avusturya'nın Rapid Wien takımıyla karşılaşacak.

Maç, 8 Ağustos Perşembe günü saat 20:00'da Papara Park’ta oynanacak ve A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Trabzonspor, Rapid Wien karşısında ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyor. Avrupa'da 152. maçına çıkacak olan bordo-mavililer, bu kritik mücadelede sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Abdullah Avcı’nın öğrencileri, Rapid Wien'i geçmeleri durumunda Braga - Servette eşleşmesinin galibiyle play-off mücadelesi verecek.

👉TRABZONSPOR - RAPID WIEN MAÇI CANLI İZLE👈

Trabzonspor'un Avrupa Performansı 

Trabzonspor, Avrupa kupalarında bugüne kadar 151 maç oynadı. Bu maçlarda 56 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 yenilgi elde eden bordo-mavililer, rakip fileleri 193 kez havalandırırken, kalesinde 205 gol gördü. Rapid Wien maçıyla Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde 96. maçına çıkacak.

Trabzonspor'un Kadro Durumu 

Trabzonspor’da Rapid Wien maçı öncesinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Yeni transferler Okay Yokuşlu ve Stefan Savic, kadroda yer alabilecek. Draguş, Visca, Trezeguet ve Ozan Tufan gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor.

Rapid Wien Karşısında Muhtemel 11 Kimler?

Trabzonspor'un Rapid Wien karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'i: Uğurcan, Denswil, Savic, Eren, Malheiro, Lundstram, Mendy, Ozan, Cihan, Visca, Draguş.

Rapid Wien ile İlk Karşılaşma

Trabzonspor, Rapid Wien maçı ile Avrupa kupaları tarihinde ilk kez bir Avusturya takımına karşı mücadele edecek. Bu maç, Trabzonspor için önemli bir sınav olacak.

Maçın Hakemi Kim?

Maçı Polonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek. Yardımcılıklarını ise Silver Koiv ve Sten Klaasen yapacak. Trabzonspor, bu önemli karşılaşmada taraftarlarının desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.