Spor

Taraftarium24 Fenerbahçe (FB) Lille maçı canlı izleme yayın bilgisi

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile kritik bir mücadeleye çıkıyor. Jose Mourinho'nun öğrencileri, Paris Olimpiyatları nedeniyle Hainaut Stadı'nda oynanacak maçta avantaj elde etmeyi hedefliyor. Karşılaşma, Türkiye'de sadece Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. İşte maçla ilgili tüm detaylar...Taraftarium24 Fenerbahçe (FB) Lille maçı canlı izleme yayın bilgisi

Abone Ol

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda zorlu bir sınavla karşı karşıya. Fransa’nın güçlü ekibi Lille ile mücadele edecek olan sarı-lacivertliler, play-off turuna yükselmek için avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Lugano'yu eleyerek bu tura yükselen Fenerbahçe, Lille engelini de aşarak yoluna devam etmek istiyor. Karşılaşma, birçok ülkede canlı olarak yayınlanacak. İşte, Lille - Fenerbahçe maçıyla ilgili tüm ayrıntılar...

Maçın Yayın Bilgileri

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı tüm dünyada devam ediyor. Fenerbahçe’nin Lille ile karşılaşacağı bu kritik mücadele, Türkiye saatiyle 21.30’da başlayacak ve Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak. Türkiye'de başka bir kanalda izlenemeyecek olan maç, yalnızca Exxen üyeliği ile takip edilebilecek.

Yurtdışında Maçı Yayınlayan Kanallar

Futbolseverler, Lille - Fenerbahçe karşılaşmasını yurtdışında hangi kanalların yayınlayacağını merak ediyor. İşte maçı canlı olarak yayınlayacak bazı yabancı kanallar:

Arena Premium 1 BiH HD

Arena Premium 1 Srbija HD

Arena Sport 1 Hrvatska HD

Arena Sport 1 Slovakia HD

Arena Sport 1 Slovenija HD

BFM GRAND LILLE

Canal 11 [online] (geo/R)

Canal 11 Portugal HD

Sport+ Qazaqstan

Fenerbahçe'nin Muhtemel Rakibi 

Fenerbahçe, Lille'i eleyerek play-off turuna kalırsa, bu turdaki ilk maçını 20 ya da 21 Ağustos'ta oynayacak. Rövanş karşılaşmaları ise 27-28 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Sarı-lacivertliler, play-off turunu geçmeleri halinde Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına katılma hakkı kazanacak. Fenerbahçe, bu turu geçerse Slavia Prag - Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Yeni Transferlere Dikkat

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Lille karşısında sahada olabilir. Lugano maçlarında forma giymeyen bu oyuncular, Jose Mourinho'nun şans vermesi durumunda sarı-lacivertli formayla ilk kez sahaya çıkacak.

 Lille - Fenerbahçe maçı, 6 Ağustos Salı günü saat 21.30’da başlayacak. Bu kritik mücadele, Paris Olimpiyatları nedeniyle Hainaut Stadı'nda oynanacak ve Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçı Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek.

Muhtemel İlk 11'ler

Lille: Chevalier, Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmondsson, Andre, Bouaddi, Zhegrova, Gomes, Haraldsson, David.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Osayi, Tadic, Maximin, Dzeko.

Lugano'yu eleyerek Şampiyonlar Ligi yolundaki ilk engelini aşan Fenerbahçe, 3. tur ilk maçında Fransız ekibi Lille'e konuk olacak. Paris Olimpiyatları nedeniyle Hainaut Stadı'nda oynanacak olan bu mücadele saat 21.30’da başlayacak ve Exxen'den canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi, Rumen Istvan Kovacs olacak. Kovacs'ın yardımcılıklarını, aynı ülkeden Mihai Marica ve George Florin Neacsu yapacak.

Exxen Üzerinden Maç İzleme

Fenerbahçe Lille maçı, canlı olarak Exxen platformunda yayınlanacak. UEFA maçlarını canlı ve naklen yayımlama haklarını elinde bulunduran Exxen Dijital Platformu haricinde maçları izlemek mümkün değil. Futbolseverlerin Exxen üyeliği yaptırması gerekiyor.

LİLLE-FENERBAHÇE CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ 

Exxen Dijital Platform Üyelik Ücretleri

Exxen reklamlı paket: 327,90 TL / ay

Exxen reklamsız paket: 390,90 TL / ay

Exxen'e Nasıl Üye Olunur?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen Dijital Platformu, UEFA maçlarını yayımlamaya yetkili tek yayıncı. Futbolseverler, mücadeleleri takip edebilmek için platforma üyelik yaptırmak zorunda. Exxen’e üye olmak için Exxen adresine giderek gerekli yönergeleri takip edebilirsiniz.