Taraftarium24 canlı (BJK Samsun) maç yayın bilgisi, maç kaçta, canlı veren kanalı hangisi gibi sorular, Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş'ın Samsunspor'a konuk olacağı bu heyecan dolu karşılaşmayı takip etmek isteyen futbolseverler tarafından sıkça soruluyor. Sezonun ilk resmi maçında Galatasaray'ı 5-0 yenerek Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş, Samsunspor karşısında da galibiyetle sezona başlamak istiyor.

Samsunspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Samsunspor - Beşiktaş maçı, 11 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. "Taraftarium24 canlı (BJK Samsun) maç yayın bilgisi, maç kaçta, canlı veren kanalı hangisi?" sorusunun yanıtını arayan futbolseverler, bu karşılaşmayı canlı olarak izlemek için beIN Sports 1 ekranlarını takip edebilirler.

MAÇ İZLEME LİNKİ 

İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü? İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü?

Beşiktaş'ın Samsunspor karşısındaki muhtemel 11'i 

Beşiktaş, sezonun ilk maçında yenilenmiş kadrosuyla sahaya çıkacak. "Taraftarium24 canlı (BJK Samsun) maç yayın bilgisi, maç kaçta, canlı veren kanalı hangisi?" başlığı altında merak edilen bu maçta, siyah-beyazlı ekibin yeni transferleri Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile'nin ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi