Dokunulmazlık oyunu sırasında parkurda aniden yere düşen Gizem, acı içinde kıvranırken büyük endişe yaşandı. Dizinde şiddetli bir acı hisseden Gizem'in durumu ciddiyetini koruyor.

Acun Ilıcalı, ada konseyinde, Gizem'in sağlık durumu hakkında açıklamalar yaptı ve durumunun ciddi bir tehlike arz ettiğini belirtti. Bu gelişmelerin ardından, izleyiciler ve diğer yarışmacılar arasında endişe ve merak havası oluştu.

Gizem'in diskalifiye edilip edilmeyeceği henüz netleşmemiş olsa da, Acun Ilıcalı'nın ifadeleri ve yaşananlar, durumunun ciddiyetini vurguladı.

'DURUMU CİDDİ...'

Gizem'in sakatlığı ile ilgili Acun Ilıcalı açıklama yaptı:

Barış Muslu, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu Barış Muslu, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu

"Gizem'in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem'in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, Survivor'ı en çok kalmayı isteyen benim demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR'ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek."