🎥Survivor eleme gecesinde adaya kim veda etti? 16.05.2024 🎥Survivor eleme gecesinde adaya kim veda etti? 16.05.2024

Survivor'da bu hafta, Yunus Emre'nin kavgaları ön plana çıkıyor. İlk olarak takımına yönelik sitemleriyle gerginlik yaratan Yunus Emre Özden, geçtiğimiz bölümde Poyraz ile sert bir tartışma yaşadı.

SURVİVOR SON BÖLÜM: Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu!  Gerginlik had safhaya ulaştı! 'Bizi dışarı çıkarın' Survivor Yunus Emre  Poyraz gerginliğinde ne oldu? - Magazin Haberleri - Milliyet

Poyraz ile Yunus Emre kavga etti

Survivor 2024 All Star'ın başından beri yakın arkadaş olan Yunus Emre ile Poyraz, geçtiğimiz günlerde ufak çaplı tartışmalar yaşamışlardı.

Ancak geçtiğimiz bölümde bu durum zirveye taşındı. Poyraz, rakibini yendikten sonra klasikleşmiş sevincini sergiledi ve bu durum ortalığı karıştırdı.  

Poyraz'ın sözleri ve hareketlerine oldukça sinirlenen Yunus Emre, rakibinin üstüne yürüdü ve ciddi küfürler savurdu. 

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU 5 Şubat Pazartesi | Survivor dokunulmazlık  oyununu kim kazandı? - So...

Konseyde kavga

Yeni bölüm fragmanında, Yunus Emre önce yakın arkadaşı Yasin ile tartışıyor. Ardından oyun sırasında takım arkadaşlarına bağırıyor ve son olarak ada konseyinde Mustafa Kemal ile ciddi bir kavga yaşıyor.

Üçüncü dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde görüntü olmadan 'Sen bana böyle konuşmazsın, O parmağını indir, Bizi dışarı çıkarın. Bana konuşabiliyor mu? Dışarı gelsem ne olacak' sözleri söyleniyor.