Survivor All Star d okunulmazlık oyunuyla ekranlara gelecek. Perşembe günü oynanan elemede 3 erkek yarışmacıdan herhangi birinin elenmemesi üzerine bu hafta yarışmada heyecan arttı. Kıyasıya rekabette SMS kaldırıldı ve yarışmacılar sadece başarılarıyla final yoluna kadar gidebilecek.

Resim

İki Yeni Yarışmacı katıldı

Survivor All Star'da kadroya iki yeni isim dahil oldu. Mustafa Kemal Kurt, kırmızı takımın yeni üyesi olarak yarışmaya katılırken, Uğurtan Dora ise mavi takımın kadrosuna dahil oldu. Yarışmacı değişiklikleriyle birlikte takımlar arasındaki dinamiklerde yeni bir denge oluştu. Mustafa Kemal Kurt ve Uğurtan Dora'nın katılımıyla Survivor All Star, izleyicilere beklenmedik gelişmeler ve çekişmeli rekabetlerle dolu bir sezon vadediyor.

Resim

Bu Hafta Bir Kadın Elenecek

Dokunulmazlık oyunuyla başlayacak olan mücadelede, geçmişteki tecrübelerini konuşturacak olan yarışmacılar, SMS oylamasının kaldırılmasıyla sadece kendi performanslarına güvenerek finallere doğru ilerleyecekler.

SMS oylamasının kaldırılmasıyla sadece kendi performanslarına güvenerek finallere doğru ilerleyecekler. Survivor All Star, izleyicilere beklenmedik sürprizler ve çekişmeli anlarla dolu bir sezon vadederken, bu akşamki dokunulmazlık oyunuyla adrenalin dozu bir kez daha yükselecek.

Müge Anlı'da itiraf etti! Şaban Ateş cinayetinde yeni gelişme Müge Anlı'da itiraf etti! Şaban Ateş cinayetinde yeni gelişme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU 27  Ocak Cumartesi - So...

Survivor All Star'da bu hafta bir kadın yarışmacının veda edeceği duyuruldu. Heyecanın tavan yaptığı bu eleme gecesinde, takımlar arasındaki rekabet kızışarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak