Televizyon dünyasının yıllardır zirvesinde yer alan Survivor, şimdiye kadar izleyicilere birbirinden unutulmaz anlar yaşatmış isimleri bir araya getirerek All Star sezonuna ev sahipliği yapıyor. Bu özel sezon, geçmişte Survivor'a damga vurmuş isimleri bir araya getirerek, izleyicilere unutulmaz bir mücadele sunmayı vaat ediyor.

Survivor All Star'ın bu akşamki bölümünde, nefes kesen rekabetin dozu daha da arttı. Efsaneleşmiş yarışmacılar, dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele ettiler. Geçmişteki zaferlerini hatırlatan ve birbirleriyle rekabet eden bu güçlü isimler, heyecan dolu anlar yaşattılar.

Resim

Survivor 2024 All Star dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2024 All Star yarışmasının 5 Şubat Pazartesi günü ekranlara gelen son bölümünde, nefes kesen bir mücadele vardı. Dokunulmazlık oyunu, izleyicileri büyük bir heyecana sürükledi ve mavi takım, 12-9'luk skorla zafer elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Resim

Survivor 2024 All Star 5 Şubat eleme adayı kim oldu?

Survivor 2024 All Star yarışmasının 5 Şubat Pazartesi günkü heyecan dolu bölümünde, eleme adayı Mustafa Kemal Kurt oldu. Haftanın ilk iki eleme adayı Yaman ve Ersin olmuştu.

Konsey'de kavga çıktı

Dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takım, eleme adayını belirlemek için konseyde toplandı. Oylama öncesi, Mustafa Kemal ve Yunus Emre arasındaki gerilim, Acun Ilıcalı'nın konseyi bir süreliğine durdurdu.  Mustafa Kemal Kurt 3 ödülden Yunus Emre ise 2 ödülden yararlanmama cezası aldı.

Resim

Resim

Bim Aktüel 7 Mayıs  Kataloğu! İndirimde Neler Var? Bim Aktüel 7 Mayıs Kataloğu! İndirimde Neler Var?

,