Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Tozlu köyünde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Aynı köprüde daha önce de sıkça kazalar olduğunu dile getiren köy muhtarı, köprünün bir an önce yeniden yapılması gerektiğini belirtti.

Memleketinden milli sporcu Yusuf Dikeç'e tam destek Memleketinden milli sporcu Yusuf Dikeç'e tam destek

Edinilen bilgilere göre, Barış Yatmaz yönetimindeki 80 LR 246 plakalı araç, Süleyman Erişidir’in kullandığı otomobille köprü üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerden biri takla atarak ters döndü ve hurdaya döndü. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Barış Yatmaz'ın aracında sıkışan yaralılar, itfaiyenin yardımıyla çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Her iki araçta bulunan toplam 7 kişi yaralandı ve ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz bir bilgi verilmezken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Tozlu köyü muhtarı Cemal Pakna, köprünün hatalı tasarlandığını belirterek, “Köprü yola uygun değil, karşıdan gelen araçlar birbirini göremiyor. Defalarca kazanın yaşandığı bu köprünün acilen yeniden yapılmasını istiyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Editör: Ömer Göyce