Trendyol Süper Lig'in heyecanı 36. hafta maçlarıyla devam ediyor. Bu haftanın programı, tüm maçların bugün saat 19:00'da başlayacağını gösteriyor. İşte haftanın maç programı:

12 MAYIS PAZAR GÜNÜ 19:00

Fenerbahçe - Kayserispor

Fatih Karagümrük - Galatasaray

Trabzonspor - İstanbulspor

Alanyaspor - Beşiktaş

Konyaspor - Samsunspor

Adana Demirspor - Gaziantep FK

Sivasspor - Başakşehir

Kasımpaşa - Antalyaspor

Hatayspor - Ankaragücü

Pendikspor - Çaykur Rizespor

Ligde, sarı-kırmızılılar 31 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 96 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar ise 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 16 mağlubiyet sonucunda topladığı 37 puanla 15. sırada yer alıyor.

Galatasaray Karagümrük

Bilet skandalında son durum! Bilet skandalında son durum!

Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki önemi artıyor gibi görünüyor. Ligin bitimine 3 hafta kala liderliklerini sürdüren sarı-kırmızılılar, rakiplerinin puan kaybettiği bir haftayı geride bıraktılar. Bu hafta, Galatasaray'ın Fatih Karagümrük karşısında alacağı bir galibiyetle şampiyonluklarını ilan etme şansı var.

Süper Ligde şampiyonluk  yarışı kadar ligde kalma yarışı da son hız devam ediyor. Küme düşme hattında yer alan takımların maçları ve son gelişmeler şu şekilde.

Konyaspor (37) - Samsunspor (42)

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek. Tümosan Konyaspor'da Yasir'in sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olması önemli bir eksiklik. Yılport Samsunspor'da ise Satka'nın sakatlığı, Osman ve Bennaser'in cezaları takımı zorlayabilir.

Adana Demirspor (44) - Gaziantep FK (35)

Yeni Adana Stadı'nda gerçekleşecek karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen olacak. Yukatel Adana Demirspor'da Emre Akbaba ve Yusuf Sarı'nın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek olmaları dikkat çekiyor. Gaziantep FK'da ise Arda'nın cezası ve Acosta ile Ulaş'ın sakatlıkları önemli eksiklikler olarak öne çıkıyor.

Hatayspor (34) - MKE Ankaragücü (39)

Mersin Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Atakaş Hatayspor'da Burak Yılmaz'ın cezası önemli bir eksiklik olarak beliriyor. MKE Ankaragücü'nde ise Morutan ve Alper Uludağ'ın sakatlıkları ile Tolga Ciğerci'nin cezası takımı zor durumda bırakabilir.

Pendikspor (33) - Çaykur Rizespor (49)

Pendik Stadı'nda gerçekleşecek karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Ev sahibi Siltaş Yapı Pendikpor'da eksiklik bulunmazken, Çaykur Rizespor'da kaleci Gökhan ve birkaç oyuncunun sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek olmaları dikkat çekiyor.

Bu haftanın maçları, ligdeki alt sıralar için büyük önem taşıyor. Ateş hattındaki takımların gözleri sahada, kulakları ise rakiplerinin oynayacağı karşılaşmalardan gelecek haberlerde olacak. Sonuçlar, ligdeki tabloyu şekillendirecek ve takımların gelecekleri üzerinde büyük etkileri olacak.