Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar

Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Beşiktaş, bu akşam saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan dev derbide Süper Kupa için kozlarını paylaşıyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. TFF'nin 2006'dan bu yana düzenlediği ve eski Cumhurbaşkanlığı Kupası formatında oynanan organizasyon, büyük bir heyecana sahne olacak. Müsabaka, ATV'den canlı yayımlanacak.

İlk 11'ler Belli Oldu

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Rafa, Semih, Immobile.

VAR Uygulaması Olacak

Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçında Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması kullanılacak. Maçta hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Karşılaşmada VAR hakemi olarak Mustafa İlker Coşkun, AVAR olarak ise Ceyhun Sesigüzel ve Onur Özütoprak görev alacak.

Editör: Haber Merkezi