Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Galatasaray ve Beşiktaş, Süper Kupa'yı kazanmak için mücadele edecek. Galatasaray son hazırlık maçında Parma'ya yenilirken, Beşiktaş ise son hazırlık maçını Sakaryaspor ile oynayacak. Galatasaray, tarihte 17 kez Süper Kupa'yı kazanırken, Beşiktaş bu başarıyı 9 kez elde etti.

Bursaspor'un eski başkanı Kani Şen neden öldü? Bursaspor'un eski başkanı Kani Şen neden öldü?

Süper Kupa maçı 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve biletler internet üzerinden satışa sunulacak. Taraftarların biletler için yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Biletlerin satışa çıkacağı tarih ve fiyatlar hakkında bilgiler ise şu şekilde:

Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa karşılaşmasının biletleri 30 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 09.00'dan itibaren satışa sunulacak. Biletler, www.passo.com.tr adresinden ve Passo Mobil Uygulama üzerinden alınabilecek. Bilet satışına dair tüm detaylar www.passo.com.tr adresinde bulunabilir.

BİLET FİYATLARI

  • Kale arkası: 600 TL
  • Doğu ve Batı tribünleri: 1200 TL

Tribün dağılımı kura çekimi sonrasında belirlenmiş olup, Galatasaray taraftarları Batı ve Güney tribünlerinde, Beşiktaş taraftarları ise Doğu ve Kuzey tribünlerinde yer alacak.