Turkcell Süper Kupa finalinde Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, geçen sezondan devam eden oyunculardan oluşan bir kadroyu sahaya sürdü. Galatasaray, müsabakaya Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi 11'i ile başladı. Peki, Galatasaray’da Süper Kupa’da Batshuayi yedek mi, neden oynamıyor, sakat mı?

YENİ TRANSFER BATSHUAYİ YEDEKTE

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Michy Batshuayi, Beşiktaş maçına yedek kulübesinde başladı. Geçen sezonu Fenerbahçe'de tamamlayan ve serbest oyuncu statüsüyle sarı-kırmızılılarla 3 yıllık sözleşme imzalayan Belçikalı santrfor, sezonun ilk resmi müsabakasına yedek kulübesinde başladı.

YEDEK KULÜBESİNDEKİ İSİMLER

Galatasaray'ın yedek kulübesinde Günay Güvenç, Davinson Sanchez, Kerem Demirbay, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Yusuf Demir, Michy Batshuayi, Barış Alper Yılmaz ve Metehan Baltacı yer aldı. Yeni transfer Elias Jelert, ağrısı olduğu için riske edilmeyerek kadroya alınmadı.

Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar

OLİVEİRA VE HALİL DERVİŞOĞLU KADRODA YOK

Galatasaray'da Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ile santrfor Halil Dervişoğlu, Süper Kupa maçının kadrosuna dahil edilmedi. Teknik direktör Okan Buruk, Oliveira ve Halil dışında yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Alexandru Cicaldau ve Taylan Antalyalı ile genç futbolcular Eyüp Aydın, Ali Yeşilyurt, Efe Akman ve Gökdeniz Gürpüz'ü de kadroya dahil etmedi.

Editör: Haber Merkezi