Yaşam

Sümeyye Aziz 11 gündür kayıptı.. bulundu!

Van'da 11 gündür kayıp olan lise öğrencisi Sümeyye Aziz, İpekyolu ilçesinde sağ salim bulundu. Emniyet yetkilileri, genç kızın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtirken, kaybolmasıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Abone Ol

Van'da 11 gündür kayıp olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Sümeyye Aziz, İpekyolu ilçesinde sağ salim bulundu. Van İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Aziz’in sağlık durumunun iyi olduğu ve ailesine gerekli bilgilendirmenin yapıldığı belirtildi.

Sümeyye Aziz, 19 Eylül 2024 tarihinde okula gitmek üzere evden ayrılmış ve bir daha geri dönmemişti. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine Van Emniyeti, geniş çaplı bir arama operasyonu başlatmıştı. 30 Eylül 2024 tarihinde Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İpekyolu ilçesinde bir evde bulunan genç kızın, sağlık kontrollerinin yapıldığı bildirildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Emniyet yetkilileri, Sümeyye Aziz’in kaybolmasıyla ilgili soruşturmanın halen sürdüğünü açıkladı. Bunun yanı sıra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’in kaybolmasıyla ilgili arama çalışmalarının da devam ettiği kaydedildi.