İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlar ile terörist barınamıyor, suç örgütleri bir bir çökertiliyor. İstanbul’da uyuşturucuyla mücadeleyse had safhada…

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 2022 yılında da, suçun önlenmesi ve suçluların tespiti için çalışmalarını sürdürüyor. Yılın ilk 6 ayında İstanbul’da güvenle yaşanılması için büyük katkı sağlayan İl Jandarma ekiplerinin gecesi gündüzü yok.

İl Jandarma Komutanlığı nokta operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor

İstanbul’da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyon ile 3 milyon sahte dolar ele geçirildi. Bu ve buna benzer olayların tespiti ve engellenmesi devam ederken, kamuyu zarara uğratacak suç örgütleri birer birer çökertildi. Birçok nokta operasyonun düğmesine basan İl Jandarma Komutanlığı, kırsal alanlara yuvalanmaya çalışan suç örgütlerine karşı da çalışmalarında hız kesmiyor.

Terör ve teröristle mücadele

183. yılında Türkiye’nin jandarması, çalışmalarına başarıyla devam ediyor. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, terör örgütü faaliyetlerinin önünü kesiyor, teröristlere göz açtırmıyor. Birçok noktada tüm imkanlarıyla halkı huzura ve güvene sevk eden İl Jandarma Komutanlığı, çalışmalarını Türk milletinin geleceği için sürdürüyor.

Kaçak göçmenler sınır dışı ediliyor

Kaçak göç ile mücadeleye titizlikle yoğunlaşan Jandarma ekipleri, her gün yaptığı uygulamalarla, ülke içerisinde kimliği ve düzeni olmayan yabancıları tespit ediyor. Yakalanan kaçak göçmenler, geri gönderme merkezlerine sevkiyle sınır dışı ediliyor. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı İstanbul’un huzur istikrarını ve asayişini sağlıyor.