4A 4B 4C’den emekli tüm vatandaşlara TBMM’den müjde geldi. Meclis kararıyla emeklilere 9.500 TL ek ödeme yapılacak.

Türkiye’deki emekli vatandaşlar ne yazık ki hayat pahalılığı ve enflasyon karşısında zor günler geçiriyor. Emeklilere yönelik sevindirici haber ilave zam ile gelmişti. Ancak yeni bir müjdeli haber daha var. 4A 4B 4c emeklisi tüm vatandaşlar için TBMM kararıyla 9.500 TL’lik ek ödeme fırsatı sunulacak. Emeklilerin ekonomik olarak rahatlaması için verilecek olan yeni ek ödemeye ilişkin detaylarda belli oldu. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi fark etmeden 9.500 TL ek ödeme almak isteyen vatandaşlar haberimizde detayları bulabilir.

Türk Parası

MİLYONLARCA EMEKLİYE MECLİS KARARIYLA EK ÖDEME DESTEĞİ SAĞLANACAK

Emekliye Sevindirici Müjde TBMM kararıyla geldi. 4A 4B 4c emeklisi fark etmeden Şubat ayı itibarıyla tüm emeklilere 9.500 TL Ek ödeme yapılacak. Emekliye ek ödeme fırsatlarına ilişkin tüm detaylarda ortaya çıktı. Hayat pahalılığı ve enflasyon karşısında zor günler geçiren aldıkları Maaşlar yetmeyen emekliler başvuru yapmak koşuluyla bu ödemeden yararlanabilecek.

Calisan Anne Sut Parasi 2024

ZİRAAT BANKASI BAŞVURULARI AÇTI

TBMM kararı ile verilecek ek ödemeler için Ziraat Bankası’ndan duyuru geldi. Ziraat Bankası 9500 TL değerinde Mini Kredi paketi hazırlarken emekliler düşük faiz oranı ile bu krediden yararlanma imkanını elde edecek. Üstelik Ziraat Bankası’nın dijital bankacılık hizmetleri sayesinde artık bu başvurular oldukça kolay ve hızlı yapılacak.

Para Transferi Fast

EMEKLİ KREDİSİ PAKETİ BAŞVURU ADIMLARI

Ziraat Bankası’ndan düşük faizli emekli kredi almak isteyen emekliler başvuru için Ziraat Bankası şubesine T.C kimlik kartı ile gidebilecekleri gibi aynı zamanda online başvuru da yapabiliyor. Emekliler için Ziraat Bankası’nın dijital bankacılık kanalları açık. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de başvuru yapmak mümkün. Tek tıkla başvuru işlemlerini tamamlamak isteyen emekliler hemen internet bankacılığı aracılığıyla başvuru yapabilir.

PARAEMEKLİ

EMEKLİYE 9.500 TL’DEN 50.000 TL’YE KADAR KREDİ İMKANI

Ziraat Bankası tüm emekliler için yeni bir kredi paketi başlattı. SSK bağ-kur memur emeklisi fark etmeden emekli maaşı alan vatandaşlar maaşlarını Ziraat Bankası’na taşıyarak 9.500 TL’den 50.000 TL’ye kadar kredi desteği alma şansını yakalayabilir. Emekliye verilecek Kredi kampanyasında Tek şart emekli maaşı alıyor olmak. Emekli maaşını 3 yıllığına Ziraat Bankası’na taşıyan emeklileri birçok avantajla bekliyor.

Yurt dışından gelen telefonlar için yeni düzenleme Yurt dışından gelen telefonlar için yeni düzenleme

Ziraat Bankası’nda emekliyi düşük faizli emekli kredisi kampanyasının yanı sıra promosyon ödemesi desteği de bekliyor. Emekli maaşı aralığına göre Ziraat Bankası tarafından verilen promosyon 3000 TL ile 5000 TL arasında değişiyor. 36 aylık daha ödü imzalayan emeklilere bu ödeme tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak yapılıyor.