Dünya genelinde büyük ses getiren ve izlenme rekorları kıran "Squid Game" dizisinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Peki, Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Squid Game 2. Sezon Yayın Tarihi Ne Zaman?

Netflix'in popüler dizisi Squid Game'in ikinci sezonu, 26 Aralık tarihinde izleyicilerle buluşacak. Dizinin ilk sezonuyla büyük yankı uyandırmasının ardından, ikinci sezon için beklentiler oldukça yüksek. Yeni sezonun yayınlanacağı tarih, dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı mı?

Evet, Squid Game'in ikinci sezonunun ilk tanıtım videosu geçtiğimiz günlerde Netflix tarafından paylaşıldı. Bu tanıtım videosunda, ilk sezondan tanıdık yüzlerin yanı sıra oyuna yeni katılacak isimler de dikkat çekiyor. Oyuncu 456, yani Gi-hun karakteri yine ön planda olurken, dizinin gizemli ve gerilim dolu atmosferi tanıtım videosunda hissediliyor.

Yeni Sezonun Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

İlk sezondaki performanslarıyla hafızalara kazınan Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo, ikinci sezonda rollerine geri dönüyorlar. Bunun yanı sıra yeni sezona katılan oyuncular arasında Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young gibi isimler de yer alıyor. Bu güçlü oyuncu kadrosu, ikinci sezonun da en az ilki kadar etkileyici olacağının sinyallerini veriyor.

"Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi" ilgililerini bekliyor "Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi" ilgililerini bekliyor

İkinci Sezonun Konusu Ne?

Dizinin ikinci sezonu, Gi-hun’un oyunu kazanmasının ardından yaşananları konu alıyor. Oyuncu 456 olarak tanınan Gi-hun, kazandığı serveti, oyunun ardındaki gizemi çözmek için kullanmaya kararlıdır. Bu arayış onu metroda takım elbiseli bir adamın peşine düşmeye iter. Ancak Gi-hun, oyunu sona erdirmek için bir kez daha oyuna girmesi gerektiğini fark eder ve bu kez yolunun çok daha ölümcül tehlikelerle dolu olduğunu anlar.

Editör: Haber Merkezi