16 ile yeni vali ataması yapıldı! 16 ile yeni vali ataması yapıldı!

İstanbul Fatih’te sokak köpeklerinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Ayhan Özçelik’in hastane raporu ortaya çıktı. Raporda Özçelik’in vücudunda 4 ila 10 santim arasında birçok derin kesi bulunduğu belirtildi. 

Zihinsel engelli Özçelik’in köpek saldırısına uğramasının ardından ağır yaralı olarak götürüldüğü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nce hazırlanan raporda, 6-7 köpeğin saldırısına uğradığı, ardından sağlık ekiplerince hastaneye getirildiği hatırlatıldı. 

Özçelik'in henüz entübe halinde bulunduğu sırada hazırlanan raporda, vücudunda en küçüğü 4, en büyüğü 10 santim civarında derin kesiler bulunduğu kaydedildi. Milliyet gazetesinin haberine göre, Özçelik’in boyun kısmının sağında ve solunda üç derin kesik olduğu belirtilen raporda, vücudundaki diğer kesilerin yerleri ve büyüklükleri anlatıldı. Ayrıca Özçelik'e tetanos ile kuduz aşısının da yapıldığı aktarıldı.

Ne olmuştu?

İstanbul Esenler'de ikamet eden zihinsel engelli Ayhan Özçelik (40), önceki gün Fatih Silivrikapı Mahallesi'ndeki akrabalarını ziyaretten dönerken sokak köpeklerinin saldırısı sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş, cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından dün Habipler Yayla Mezarlığı'na defnedilmişti. Görgü tanıkları ve maktulün yakınları, Özçelik’in boğazının köpekler tarafından parçalandığını ifade ettiler.

Editör: Elif Erbay