Sevilen oyuncu, çocuklarına zaman ayırmak için gelen teklifleri geri çevirmişti. Ancak Kobal, sonunda kararını vererek setlere geri dönme kararı aldı ve "Her Şeyin Başı Merkür" adlı filmde başrol oynamak üzere anlaşma imzaladı. Filmde Kobal'a, yetenekli oyuncu Alp Navruz eşlik edecek ve Navruz, başrol karakteri Fırat’a hayat verecek.

Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim” Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim”

Sinem Kobal, yeni projesinin setinden yaptığı ilk paylaşımıyla hayranlarını heyecanlandırdı. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Kobal'ın 7 yıl aradan sonra setlere dönüşü, oyuncunun hayranları arasında büyük bir coşku yarattı.

Yeni filminde nasıl bir performans sergileyeceği merakla beklenen Sinem Kobal, setlere dönüşüyle kariyerinde yeni bir sayfa açmış oldu. "Her Şeyin Başı Merkür" filmiyle ilgili gelişmeler ve Kobal’ın performansı, şimdiden büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Editör: Elif Erbay