Başarılı şarkıcı Simge Sağın katıldığı Popcast programında uzun süredir yalnız olduğunu dile getirdi. Artık bu durumdan sıkıldığını belirten Sağın,

“Radarlarım açık. Aşk çok istiyorum. Aşk olmadığında hayat çok boş geliyor. Yaşam enerjisini en çok besleyen şeylerden biri aşk. O enerjiyi istiyorum ve özledim.” dedi.


Şarkıcı, “Libidonu ne düşürür?” sorusuna ise şu yanıt verdi:

“Yalan ve güvensizlik duygusu benim libidomu düşürür. Böyle her an kötü bir şey yapacakmış gibi duran, enerjisi bozuk tipler libidomu düşürür.”

Simge Sağın Fizy Podcast

Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e sitem Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e sitem

Aldatıldığını itiraf eden ünlü şarkıcı,

“Çok zor atlattım bu durumu ve çok canım acıdı. Bu bir rezillikti. O dönemde bunu kaldıramadım. Bana bunu yaşattıkları için aynılarını yaşamalarını diledim. Kirlenen karmalarla çok büyük sıkıntılar yaşıyor insanlar.”

Benim bedenim benim dudağım

Simge Sağın, estetik sorularına şu yanıtı verdi: 

“Canım bu saatten sonra ne istiyorsa onu yaparım. Benim bedenim, benim dudağım. Böyle mutluyum ve kendimi iyi hissediyorum. Dudağımın dışında başka dolgum yok.”

Simge Sağın Icardi-2

İcardi ile bizi yakıştırıp bana yenge diyorlardı

Simge, sosyal medyada kendisini Galatasaraylı futbolcu Icardi’yle yakıştırmaları hakkında 

“İnsanlar kafalarında birtakım yakıştırmalar yapıyorlar ve buna inanıyorlar. Evli olmasına rağmen bana ‘yenge’ diyorlardı. İyice durumu abarttılar. Icardi’nin ailesi çok tatlı ve ben ailelere hep saygılıyımdır” dedi.

Editör: Haber Merkezi