Magazin

Sihirli Annem’in Yıldızları Londra’da buluştu

Bir dönemin unutulmaz dizisi Sihirli Annem, oyuncularını yıllar sonra yeniden bir araya getirdi. 2003-2012 yılları arasında izleyiciyle buluşan dizide Suzan karakterini canlandıran Zuhal Topal ile Betüş karakterine hayat veren İnci Türkay, Londra’da buluşarak eski dostluklarını tazeledi. Bu özel anları ölümsüzleştiren Zuhal Topal, buluşmayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Abone Ol

Topal, paylaşımında "Canım İnciciğime ziyarete geldim" ifadesini kullanarak uzun süredir görüşemediği arkadaşıyla olan samimi anlarını gözler önüne serdi. İkilinin bu dostluğu, dizi bittikten sonra da kopmadı ve yıllar geçmesine rağmen devam etti.

Londra’da yıllar sonra gelen buluşma

İnci Türkay, uzun süredir İngiltere’de yaşıyor ve oyuncu koçluğu yapıyor. 52 yaşındaki Türkay, oğlu ile Londra’da hayatını sürdürürken, eski dostu Zuhal Topal da bu özel buluşmayı fırsat bildi. Geçtiğimiz yıl da bir araya gelen ikili, bu dostluklarının kilometrelere rağmen sarsılmadığını bir kez daha gösterdi. Topal, daha önce yaptığı bir paylaşımda "Araya mesafeler girse de 22 yıllık dostluğumuz hiç bitmedi" diyerek, dostluklarının derinliğini ifade etmişti.