Show TV'nin efsane yarışması Dünya Güzellerim Tatilde perşembe günü ekranlara bomba gibi dönüyor. Yeni konseptiyle karşımıza çıkacak olan programın çekimleri Çeşme'de oluyor. Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan  kapanmak üzere olan bir oteli tekrar canlandırmak için bir araya geliyor. Programın sunuculuğu yapacak olan Seray Sever,

Dünya Güzellerim Seray Sever

"Program için çok heyecanlıyım çünkü çok eğlenceli geçecek. Dünya Güzellerim ve ben gerçekten kulağa inanılmaz geliyor, mesela Bülent Hanım'ı servis yaparken Safiye Hanım'ı animasyonda Banu hanımı da mutfakta Istakoz pişirirken düşünemiyorum bile. Çok uzun zamandır ilk defa bir proje beni bu kadar heyecanlandırdı.  Bence çok iddialı olacak sonuç olarak Reality Show. Doğal hallerimizle elimizden geleni yapacağız."

Dengeyi bulmaya çalışacağım

Program için iddialı mısın sorusuna Seray Sever,

"Bülent Hanım'ın, Safiye Hanım'ın ve Banu Hanım'ın olduğu yerde iddialıyım demek pek haddime düşmez. Bir izleyici olarak ben olsam kaçırmam, sosyal medyada capsler dönecek diye düşünüyorum. Ekip bilmiyorum ne bombalar yaratacak. Ben dengeyi bulmaya çalışacağım" dedi.

Dünya Güzellerim Sefiye Soyman

Özgüven tavan ego sıfır

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, 

"Bu sefer Çeşme'de yapacağız bizi 40 gün kapatacaklar, her hafta da zaten Show TV'de yayınlanacak. Ben kendimden eminim  özgüven tavan ego sıfır."

Dünya Güzellerim Banu Alkan
Dünya şovu başlıyor

Program hakkında düşüncelerini dile getiren Afrodit Banu Alkan,

Dünya Güzellerim Tatilde'den çok özel görüntüler Dünya Güzellerim Tatilde'den çok özel görüntüler

"Gerçekten dünya çapında şov başlıyor. Ah neler neler aman Allah'ım ben şimdiden heyecanlıyım. Bu programda, güzellik var, şov var. "

Dünya Güzellerim Bülent Ersoy

Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy,

"İşe başlarken genelde patronlar konuşurlar, anlaşırlar. Ama ben işe başladıktan sonra patronlar susar çünkü patron benimdir. Biz çok heyecanlıyız, izleyicilerimi en kalbi dileklerimle, hislerimle öpüyorum."

Editör: Elif Garip