Magazin

Sharon Stone'dan "Temel İçgüdü" pozu: 32 yıl sonra yeniden canlandırdı

66 yaşındaki Sharon Stone, efsanevi "Basic Instinct" (Temel İçgüdü) filmindeki ünlü sorgulama sahnesini kırmızı dantelli iç çamaşırlarıyla yeniden canlandırarak sosyal medyada büyük ilgi topladı. Stone, Instagram'da paylaştığı bu fotoğrafla, kült hale gelen Catherine Tramell karakterinin ikonik anını bir kez daha yaşattı.

Abone Ol

1992 yapımı "Basic Instinct" filminde Sharon Stone'un canlandırdığı Catherine Tramell, aralarında Michael Douglas'ın da bulunduğu polisler tarafından sorguya çekildiği sahneyle sinema tarihine geçmişti. Tramell'in bacak bacak üstüne atarak dikkatleri dağıttığı bu sahne, o dönem büyük tartışmalara yol açmış ve bugün hala konuşulmaya devam ediyor.

The Beauty of Living Twice Kitabında Şok İtiraflar

Sharon Stone, "The Beauty of Living Twice" (İki Kez Yaşamanın Güzelliği) adlı anı kitabında, filmin yönetmeni Paul Verhoeven'e nasıl öfkeyle tokat attığını ve filmdeki bu sahnenin gösterilmeyeceğine dair verilen güvencenin yalan olduğunu anlattı. Filmin ön gösteriminden büyük bir hayal kırıklığıyla ayrıldığını belirten Stone, bu sahnenin kariyerindeki en büyük dönüm noktalarından biri olduğunu ifade etti.

Felç ve Maddi Kaybın Etkileri

The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda Stone, geçirdiği felç nedeniyle yıllarca çalışamadığını ve biriktirdiği 18 milyon doların bu süreçte buharlaştığını açıkladı. Kevin Spacey'nin Hollywood'dan kovulmasının homofobiden kaynaklandığını iddia eden Stone, yaşadığı maddi kaybı, etrafındaki insanlar tarafından parasının yanlış yönlendirilmesine bağladı. Doktorların hayatta kalma ihtimalinin çok düşük olduğunu söylediği felçten kurtulmasının yedi yıl sürdüğünü belirten Stone, bu süreçte insanların kendisinden faydalandığını ifade etti.

Sharon Stone'dan İlham Verici Bir Duruş

Yaşadığı zor dönemlere rağmen Sharon Stone, güçlü duruşuyla hayranlarına ilham vermeye devam ediyor. Efsanevi sahneyi yeniden canlandırarak sosyal medyada büyük yankı uyandıran Stone, kariyerindeki unutulmaz anları ve kişisel mücadelelerini paylaşarak, hayranlarına umut aşılıyor.