Magazin

Sharon Stone Bodrum'da dayak yemiş gibi oldu!

Hollywood'un efsane ismi Sharon Stone, Bodrum'da kaldığı otelin tuvaletinde talihsiz bir kaza geçirdi. Gözü mosmor olan Stone, ödül töreni öncesi video çekip takipçilerine yaşadığı kazayı anlattı.

Loading...

Abone Ol

ABD'li ünlü oyuncu Sharon Stone, Altın Küre’nin bu yıl ilk kez vereceği "Global İkon Ödülü"nü almak için geldiği Türkiye'de üç gün İstanbul'da kaldıktan sonra dün yaklaşık 15 valizle Bodrum'a geçmişti.

66 yaşındaki Hollywood yıldızı Bodrum'da kaldığı otelin tuvaletinde talihsiz bir kaza geçirdi. Gözü mosmor olan Sharon Stone, sosyal medya hesabınan paylaştığı videoda başından geçenleri anlattı.

Tuvalatte yüzünü mermere çarptı

Yüzünü mermere çarparak gözünü morartan ünlü oyuncu, "Nasıl siyah bir göze sahip olduğumla ilgili endişeleriniz olduğunu biliyorum, açıklayayım. Birçok ülkede, birçok otelde bulundum ve birinde bir gece yarısı tuvaletimi yapmak için uyandım, nerede olduğumu bilmiyordum ve yüzümü mermere çarptım. Hayır, kimse bana bir şey yapmadı. Ve evet, ben iyiyim! Harika zaman geçiriyorum. Tatilimde de çok iyi ağırlanıyorum. Ve evet, (morarmış gözünü göstererek) daha iyiye gidiyor. Siz asıl mermeri görecektiniz! Beni önemsediğiniz için teşekkür ederim" dedi.

66 yaşındaki dünya yıldızı tekne gezintisinde isminin yazılı Beşiktaş forması hediye edilmişti.
 

Hollywood efsanesi Sharon Stone 15 valizle Türkiye'ye geldi Hollywood efsanesi Sharon Stone 15 valizle Türkiye'ye geldi