EURO 2024’teki performansıyla beğeni toplayan başarılı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile eğlendiği iddia edilen Şeyma Subaşı, adından söz ettirmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Subaşı, Meedo ile yaptığı evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamamış ve tek celsede boşanmıştı.

şeyma subaşı-9

"Yine aşık oldum" itirafı

Son olarak "Tahmin edin ne oldu?" diyerek takipçilerine seslenen Subaşı, duygularını paylaştı. Subaşı, paylaşımında şunları söyledi: "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum."

Acun Ilıcalı'nın yeni eşi Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Acun Ilıcalı'nın yeni eşi Ayça Çağla Altunkaya kimdir?

Sosyal medyada yankı uyandırdı

Şeyma Subaşı’nın bu açıklaması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile evlendikleri yerden yaptığı paylaşımda "Buraya geri döndüğümde biraz duygusallaştım çünkü 7 yıl önce burada evlendim" demişti. Subaşı’nın bu duygusal paylaşımı da takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Şeyma Subaşı 2-1

Şeyma Subaşı'nın aşk hayatı

Şeyma Subaşı, sık sık özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Barış Alper Yılmaz ile anılmasının ardından yaptığı bu itiraf, aşk hayatına dair merakları daha da artırdı. Subaşı’nın yeni aşkının kim olduğu ise henüz bilinmiyor.

Editör: Elif Erbay