Magazin

Sevgi Katkıcı da kızı olduğunu kanıtladı, Metin Akpınar ikinci kez baba oldu

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu ispatlayan Duygu Nebioğlu'nun ardından ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da hukuk mücadelesini kazandı. Akpınar mahkeme kararıyla ikinci kez baba oldu.

Abone Ol

Türk tiyatrosunun ve Yeşilçam'ın usta oyuncusu Metin Akpınar, 82 yaşında mahkeme kararıyla 2. kez baba oldu.

Geçen yıl Duygu Nebioğlu'nun açtığı babalık davasıyla gündeme gelen konuda yeni bir gelişme yaşandı. Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlamıştı. Nebioğlu'nun ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlamak için açtığı davayı kazandı.

Sabah'ın haberine göre; Ünlü oyuncunun kızı olduğunu 21 yıl sonra öğrenen ve dava açıp DNA testi yaptıran Sevgi Katkıcı, babalık davasını kazandı.

DNA Testiyle Kanıtlandı

Katkıcı'nın Metin Akpınar'a yönelik Antalya Aile Mahkemesine açtığı dava sonuçlandı. Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınan DNA raporu Antalya 5. Aile Mahkemesine ulaştı.

Raporda Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'ın kızı olduğu tespit edildi. Bunun üzerine mahkeme kararını verdi. Yapılan karar duruşmasında, Metin Akpınar'ın Sevgi Katkıcı'nın babası olduğunun tespit edildiği belirtilerek Metin Akpınar ile Sevgi Katkıcı arasında soy bağının kurulmasına karar verildi.

"Bir Sarılma, Bir Arama Görmedim"

Katkıcı yaptığı basın açıklamasında "Baba-kız ilişkimiz hiç olmadı. Duygu daha çok görüştü. Bir sarılma, bir öpme, bir arama göremedim. Hep ben özel zamanlarda aradım. Çıkan haberlerden sonra da aramasını, özür dilemesini bekledim. Bizi büyüten Özdener Bey ve Emine Hanım'dan özür dilemesini, 'Benim çocuklarıma yıllarca baktınız' diyerek teşekkür etmesini bekledim ama maalesef bunların hiçbirini göremedim" demişti.

Metin Akpınar'ın kızından basına hodri meydan Metin Akpınar'ın kızından basına hodri meydan