Magazin

Setlere dönen Sinem Kobal'dan ilk kare geldi!

Sinem Kobal, 7 yıllık aranın ardından ekrana dönüyor. Her Şeyin Başı Merkür filminde rol alacak güzel oyuncu, setten ilk fotoğrafını da yayınladı.

Abone Ol

Son olarak 2017 yılında Yüz Yüze dizisinde rol alan Kobal, setlere dönüyor. 2016 yılında meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, rüm vaktini kızlarına ayırıyordu. 

ELİF YÜKLENİYOR

Tüm vaktini kızlarına ayırmak isteyen Kobal, bir süredir setlerden uzak kalmıştı. Her gelen teklifi geri çeviren Kobal, geçtiğimiz haftalarda Her Şeyin Başı Merkür isimli filmle el sıkıştı. Yakışıklı oyuncu Alp Navruz ile başrolü paylaşacak olan Kobal, bugün sete çıktı. Kuliste hazırlanırken çektiği fotoğrafı yayınlayan Sinem Kobal yeni rolünden bahsederek "Elif yükleniyor" ifadelerini kullandı.

BURÇ YAZARI ELİF'İ CANLANDIRACAK

Her Şeyin Başı Merkür isimli filmde savaş muhabiri olma hayali kuran ancak kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulan eğlenceli bir genç kız olan Elif'in hikayesini canlandıracak. 

ÇEKİMLER BAŞLADI

Yapımcılığını Emre Oskay'ın üstlendiği filmin senaryosunu Ayşe Balıbey yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Ali Balcı oturuyor.