Magazin

Serenay Sarıkaya’nın kazançları dudak uçuklatıyor!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sadece oyunculuğuyla değil, yatırımları ve yaşam tarzıyla da gündemden düşmüyor.

Abone Ol

Serenay Sarıkaya’nın milyon dolarlık evi, Architectural Digest dergisi için kapılarını açtı ve bu lüks yaşam birçok kişinin ilgisini çekti. Evinde yer alan tasarım yatak 400 bin TL, leopar desenli kanepe 600 bin TL, pufu ise 8 bin TL değerinde. Sarıkaya’nın mutfağına harcadığı para ise tam 2 milyon TL!

10Haber’den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, sadece ev dekorasyonuna değil, yatırımlarına da dikkat eden oyuncu, gayrimenkule yaptığı yatırımlarla öne çıkıyor. Kaz Dağları eteklerindeki villası ve İstanbul’da sahip olduğu birkaç dairesiyle gayrimenkul zenginliğini artırmaya devam ediyor. Ekonomi konusunda uzman danışmanlardan destek alan Sarıkaya, yatırımlarını dikkatlice yönlendiriyor. Aynı zamanda YouTube üzerinden takip ettiği ekonomi yayınlarıyla da finansal bilgilerini güncel tutuyor.

Serenay Sarıkaya’nın oyunculuk kaşesi ise dudak uçuklatacak cinsten. Televizyonda bölüm başına tam 1 milyon 200 bin TL kazanan güzel oyuncu, dijital platformlarda daha da yüksek ücretler alıyor. Reklam gelirleri de oldukça yüksek; bir markayla yaptığı anlaşmalardan 15 milyon TL kazandığı biliniyor. Sosyal medya paylaşımları da Sarıkaya’nın gelir kapılarından biri. Bir Instagram postu için 1 milyon TL ve üzerinde teklifler alıyor.