Magazin

Serenay Sarıkaya'nın garip elbisesi

Son dönemlerde Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, dergi çekiminde giydiği elbisesiyle sosyal medyanın diline düştü.

Abone Ol

Son dönemlerin en çok konuşulan çiftler arasında olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti geçtiğimiz günlerde Milano'da tatil yaptı. İlişkileri hakkında sessiz kalmayı tercih eden ikili sonunda sessziliği bozdu ve Sarıkaya, oyuncu "Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna "Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim" diye cevap vermişti.

Sarıkaya şimdilerde ise dijital bir platformda yayınlanacak olan dizisinin galasında boy gösterdi. Geceye kırmızı bir elbise ile katılan Sarıkaya'nın tarzı sosyal medyada çok konuşuldu. 

Paylaştığı fotoğraflarla magazine bomba gibi düşen Serenay sarıkaya elbisesinin yanında verdiği pozlarla da çok konuşuldu.


Muhabirlerin ‘’İlişkiniz hakkında özellikle reklam aşkı olduğu söyleniyor’’ demesi üzerine güzel oyuncu Serenay Sarıkaya,


"Gerçek hayatta böyle şeyler gerçekten var mı? Bana çok komik ve inanması güç geliyor. Buna insanların inanması da çok tuhaf geliyor. Böyle bir şey gerçek hayatta yok ya. Ben öyle yaşamıyorum. Hiç yeri değil bunun için. Başka bir zaman daha özel bir yerde inşallah konuşuruz bunu.Bunlar çok konuşulacak şeyler gibi gelmiyor bana. Şu an başka bir şeyin heyecanı var hepimizin üstünde. Bunu da başka bir şeyle bozmak istemem. Keyfimiz çok yerinde, çok teşekkür ederiz’’ yanıtını verdi"