Haber Merkezi - Ercan Küçük

A Milli Futbol Takımımızın Avusturya ile oynanan maçı kazanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Serengil tüm okları üzerine çekerek eleştiri yağmuruna tutuldu.Kısa sürede sosyal medya platformlarında yayılan fotoğraf trend topic (TT) oldu.Bir çok kullanıcı Seren Serengil hakkında yetkilileri etiketleme yaparak çağrıda bulundu. 

Tartışmaların odağındaki Seren Serengil, Samimi Haber’e konuştu. Yaptığı paylaşımı kendisinin hazırlamadığını, sosyal medyada hayvanlarla ilgili paylaşımlar yapan bir sayfadan alıntı yaptığını söyleyen Serengil, kendisini hedef alanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını da açıkladı.
Kendisinin ülkesini milletini seven birisi olduğunu vurgulayan Serengil şunları söyledi:
 

"Ben bir hayvanseverim. Köpekleri ne kadar sevdiğimi de bilirsiniz. Son zamanlarda da köpeklerle alakalı bir güruh var. Onlar çok uğraşıyorlar. Hayvanların öldürülmesiyle alakalı. Sosyal medyada bir sayfa var. Ben o sayfayı devamlı takip ediyorum. O sayfada karikatürize ediyorlar her şeyi. Mesela bir görselde ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ de yazmış bir köpekle de resim paylaşmışlar. Bunlar karikatürize eden bir sayfanın videoları. Sadece maçla alakalı değil başka etkinlikler olduğu zaman da köpekleri öyle koyuyorlar. Örneğin Cumhuriyet Bayramı oluyor kutlamak için köpeklerle ilgili video haline getiren bir sayfa. Ben de köpekleri çok sevdiğim için köpeklerle alakalı paylaşımlar yapıyorum. Benim, sizin söylediğiniz şeyden haberim bile yok. 

Paylaşımı olay olan Seren Serengil Samimi Haber’e konuştu

Gerici bir zihniyet var. Ben ülkesine mlletine bağlı çok seven bir insanım. Buna gülüp geçerim. Çünkü herkes benim hayvanlara ne kadar düşkün olduğumu biliyor. Ben hayvanlarla ilgili olan her şeyi paylaşıyorum. Milli maçı kazandık diye paylaşmış bir sayfa. Hayvanlar da bizim ailemizden. Onlar paylaştığı için ben de story’mde bir rt atmıştım. Ama tamamen hayvan sevgisiyle alakalı.

Bu tip şeyleri köpürtenlerle alakalı avukatım zaten suç duyurusunda bulunuyor. Çoğu zaten fake (sahte) hesap. Onlar hakkında dava açtıracağım. Ne olursa olsun konu biz hayvanseverler mutlaka köpek objesi kullanırız. Ama o videoyu yapan o resmi çizen ben değilim. Ama zaten o videoda da ‘Türkiye’nin köpekleri de sevindi’ demek istiyor. 

Benim babam milliyetçi ben de son derece ülkemi milletimi seven biriyim. Hayvanların öldürülmesi için çaba sarfeden bir güruh var. Onlar gerici cahil ve gerçekten kansız insanlar. Bunu mahsus yapıp insanları kışkırtmaya çalışıyorlar. 

Almanya Taylor Swift için kentin ismini değiştirdi! Gelsenkirchen Artık "Swiftkirchen" Olacak! Almanya Taylor Swift için kentin ismini değiştirdi! Gelsenkirchen Artık "Swiftkirchen" Olacak!

Paylaşımı olay olan Seren Serengil Samimi Haber’e konuştu

“Tarikatlar, cemaatler, cahil kesim”

Öyle saçma sapan bir şeyki. Ancak cahil insanların hayvanlar düşman olan zihniyetlerin saldırıları. Onları ben kaale almıyorum ama avukatım alıyor. O yüzden de hepsinden çok güzel paralar alacağım. Bu paraları da barınaklara kullanacağım. Hepsinin teker teker ekran görüntüleri alınıyor. İnsanları bana karşı kışkırtmaya çalışıyorlar. Çünkü hayvanlardan nefret ediyorlar. Bunlar genelde tarikatlar cemaatler, cahil kesim. Enteresan bir güruh. Bunların böyle ikiyüze yakın hesapları var. Onların hepsinden güzel paralar alıp barınaklardaki dostlarıma harcayacağım. Bu gibi ahlaksız insanların hayvanlara yardımları dokunsun. Aklı olan hiçkimse bu komik dolduruşa inanmaz. Onlar kendi kendilerine yazıp birbirleriyle paslaşıyorlar."

İşte Seren Serengil'in yaptığı paylaşım;

Seren Serengil'in yaptığı paylaşım olay oldu!

Konuyla alakalı
 

Editör: Gülizar Çiçek