Sanatçı Serdar Ortaç'ın "Bilsem ki" isimli yeni şarkının klip çekiminde kullandığı beyaz tabutu çalındı. Klipte kullandıktan sonra depoya kaldırılan beyaz tabut yönetmenin depo olarak kullandığı alandan çalındı. Tabutu çalan kişi "Amacım asla hırsızlık değil. Klipte kullanılan tabutu hayranınız olarak sizden bir anı olarak aldım" notunu bıraktı.
Mikrop, Poşet, Mesafe, Karabiberim gibi şarkılarıyla ünlü Serdar Ortaç, "Bilsem ki" şarkısına Mehmet Çevik ile beraber yeni bir klip çekmişti.
Ortaç'ın yeni şarkısının klibinde beyaz bir tabutta kullanılmıştı. Daha sonra Mehmet Çevik’in deposunda bulunan tabutun çalındığı ortaya çıktı.
"AMACIM HIRSIZLIK DEĞİL"
Snob Magazin’in haberine göre; yönetmen Mehmet Çevik’in deposundan sadece tabut çalındı. Hırsızın "Amacım asla hırsızlık değil. Klipte kullanılan tabutu hayranınız olarak sizden bir anı olarak aldım" notunu bırakması ise çok şaşırttı.