Magazin

Sen Türkülerini Söyle Bugün Akşam Var Mı (8 Ağustos) TRT 1 Yayınında Neden Yok, Yeni Bölümü Yayınlanacak Mı?

Programın yerine Paris Olimpiyatları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımımızın İtalya ile oynayacağı yarı final maçı ekranlara gelecek. TRT 1'in sevilen programı "Sen Türkülerini Söyle" bu hafta yayın akışında var mı? Peki, Sen Türkülerini Söyle Bugün Akşam Var Mı (8 Ağustos) TRT 1 Yayınında Neden Yok, Yeni Bölümü Yayınlanacak Mı? Detaylar haberde.

Abone Ol

Sen Türkülerini Söyle Bu Akşam Yayınlanacak mı?

TRT 1 ekranlarının sevilen yarışma programı "Sen Türkülerini Söyle"nin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yarışmanın düzenli izleyicileri, programın yayın akışında yer almaması üzerine nedenini araştırmaya başladı.

Sen Türkülerini Söyle Hangi Günler Yayınlanıyor?

"Sen Türkülerini Söyle" programı, her hafta Perşembe akşamları saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Ancak bu hafta yayın akışında bir değişiklik oldu.

Neden Yayınlanmıyor?

TRT 1’in 8 Ağustos Perşembe günü yayın akışında "Sen Türkülerini Söyle" yer almıyor. Bunun nedeni ise Paris Olimpiyatları’nda A Milli Kadın Voleybol Takımımızın İtalya ile oynayacağı önemli yarı final maçının yayınlanacak olması. Voleybolseverler, saat 21.00’de başlayacak bu heyecan dolu karşılaşmayı TRT 1’den canlı olarak izleyebilecekler.

Programın Sunucusu ve Jüri Üyeleri Kimler?

"Sen Türkülerini Söyle" programının sunuculuğunu sanatçı Turgay Başyayla yapıyor. Programın jüri koltuğunda ise birçok değerli sanatçı yer alıyor. Jüri üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

Öykü Gürman

Emre Yücelen

İsmail Altunsaray

Aysun Gültekin

Özhan Eren

Jüri Üyeleri Kimlerdir?

Öykü Gürman Kimdir?

Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu. Türk pop ve flamenko şarkıcısı ve oyuncusudur. 2007 yılında ikiz kardeşi Berk ile birlikte Öykü ve Berk adlı grubu kurmuştur.

Emre Yücelen Kimdir?

Emre Yücelen, 26 Temmuz 1976’da Sakarya’da doğdu. Müzik kariyerine lise yıllarında başlamış ve birçok müzik aletini çalabilen bir müzisyendir. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Opera Şan bölümünü kazanmıştır.

İsmail Altunsaray Kimdir?

İsmail Altunsaray, 19 Ağustos 1980’de Kırşehir’de doğdu. Bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcilerinden biri olan Türk saz ve ses sanatçısıdır.

Aysun Gültekin Kimdir?

Aysun Gültekin, 1963 yılında Erzurum’un İspir ilçesinde doğdu. TRT Türk halk müziği şarkıcısıdır ve Esat Kabaklı’dan müzik eğitimi almıştır.

Özhan Eren Kimdir?

Özhan Eren, Amasya’da doğdu ve Kuleli Askerî Lisesi’ni bitirdi. Türk müziği bestekârı, şarkıcı ve müzisyendir. "Kara Tren" türküsüyle tanınır.

Sen Türkülerini Söyle Neden Yok?

TRT 1’in Türkü yarışması "Sen Türkülerini Söyle" bölümleriyle her hafta Perşembe günü saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelmektedir. Ancak bu hafta yayın akışında A Milli Kadın Milli Takım voleybol maçı nedeniyle "Sen Türkülerini Söyle" yer almadı. Program, düzenli yayın akışına önümüzdeki haftadan itibaren devam edecek.