Pekkan, “Birçok insan kendinden vazgeçip, başarısının esiri olabiliyor. Bu güzel bir şey değil. O yolculukta kendisini kaybediyor. Ben ona çok karşıyım. Böyle insanlar hayatımıza çok girdi. Yani benim yaşadığım hayattan, eşlerimden, şuradan buradan. Başarılı olsunlar ama başarının yolunda kendilerini kaybetmesinler,” ifadeleriyle başarının insanı nasıl etkileyebileceğine dair düşüncelerini paylaştı.

Bu sözler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Pek çok kullanıcı, Semiramis Pekkan’ın bu açıklamayı ablası Ajda Pekkan’a gönderme yaparak dile getirdiğini öne sürdü. Özellikle geçtiğimiz haftalarda Ajda Pekkan’ın Harbiye Açıkhava’daki konserine katılan Semiramis Pekkan’ın, protokolden erken ayrılması nedeniyle ablası tarafından eleştirilmesi, bu iddiaları güçlendirdi.

Hazal Subaşı sevgilisi Atakan Başavcı ile ayrıldı! Hazal Subaşı sevgilisi Atakan Başavcı ile ayrıldı!

Ablasına yönelik olarak yapılan bu yorumlar karşısında sessiz kalan Semiramis Pekkan, açıklamalarıyla yine gündeme damgasını vurmayı başardı. Pekkan’ın sözlerinin gerçekten ablasına yönelik bir gönderme olup olmadığı ise hala merak konusu.

Editör: Elif Erbay