2022 yılında iş insanı Osman Yalın ile yeni bir ilişkiye başlayan 34 yaşındaki oyuncu, aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Nişantaşı'nda görüntülendiği bir zamanda "İlişkimiz güzel gidiyor. Evlilik kısmet, olursa olur. Evlenmek isterim tabii bebek için" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Asmalımescit'te objektiflere yakalanan Şekerci, Hazal Kaya ile olan sıkı dostluğunu da dile getirdi. Hazal Kaya'nın çocukları Fikret Ali ve Leyla Süreyya'yı teyze ilan etmesine değinen Selin Şekerci, "Hazal sağ olsun bütün annelik hormonlarımı, kadınlık hormonlarımı, hepsini çalıştırdı. Anne olmayı çok istiyordum, hatta bunu çok uzun zamandır da söylüyorum" şeklinde konuştu.

Selin Şekerci Anne Olacakmı

Nilsu Berfin Aktaş ve Blok3 ayrıldı mı? Nilsu Berfin Aktaş ve Blok3 ayrıldı mı?

Ancak, Selin Şekerci'nin düşünceleri zamanla biraz değişmiş gibi görünüyor. "Fikret ile Süreyya olduktan sonra aslında gerek kalmadı. Onları çok seviyorum. Hazal benim küçüğüm ama her şeyi bana tattırdı. Belki de çocuk yapmayıp teyzelik makamından ilerleyebilirim. Ancak fikrim de değişebilir. Kadınız biz sağımız solumuz belli olmaz" şeklinde gülümseyerek ifadelerini sürdürdü.

Selin Şekerci'nin anne olma ve aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamaları, sevenleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Selin Şekerci-1