Gündem

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'nın evlatlık kızlarıyla pozları gündem oldu

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci 16 Mayıs 2022 tarihinde evlendiği ve ardından boşandığı eski eşi Gökhan Çıra ile bir çocuk vlat edinmişti. Evlat edindikleri kız çocuğu ile Gökhan Çıra'nın  verdiği pozlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Abone Ol

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci'nin evlat edindiği öne sürülen kız çocuğu ile Çıra'nın verdiği pozlar gündem oldu. 

Yatakta uzanarak kucağında poz veren Gökhan Çıra bu kareleri sosyal medyada paylaştı. Ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. 

Birçok ünlü isim ve vatandaş bu görüntülere tepki verdi. Bunların başında ise olayı alevlendiren Deniz Akkaya yer aldı. Akkaya sosyalmedya platformu X üzerinden "Ben aslında sizi anlıyorum çünkü siz anne ve baba olmanın ne demek olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz öyle bir niyetle de bu çocuk satın alınmadı para verilerek.
Pek tabii ki bu çocuk büyüdüğü zaman gerçek annesini arayacak … zor bir hayat zor sınavlar bekliyor masum bebeği.
Ancak soruyorum iççamaşırı diyemeyeceğim resmen donla yatakta sereserpe yatıyorsun çocukta cinsel organının üstünde oturuyor. Şimdi soruyorum bu fotoğrafı normal mi?

Bana kimse medeniyetten falan bahsetmesin olur mu ? Siz hiç böyle bir baba fotoğrafı gördünüz mü kimsede? Hatta yabancılarda?" paylaşımında bulundu. 

Bunun üzerine tartışma alevlendi ve birçok kişi Selin Ciğerci'nin nasıl evlat edindiği üzerine tepki yağdırmaya başladı. 

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞINDAN AÇIKALMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medyada dolaşan, Ciğerci'nin bakanlık aracılığıyla çocuk evlat edindiği iddialarına yanıt verdi. Yapılan açıklamada, Ciğerci'nin evlat edinme konusunda bakanlığa herhangi bir resmi başvuruda bulunmadığı ve bu iddiaların tamamen asılsız olduğu vurgulandı.

GÖKHAN ÇIRA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Yapılan çirkin yorumlara karşı sessizliğini bozan Çıra "Anlayamıyorum ya siz nasıl bu kadar kalpsiz nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz" diyere tepki gösterdi.